Eljegyzések
Správa o zásnubách: **Ľudovíta Görgeyho (účtovníka sporiteľne Sátoraljaújhely) s učiteľkou Annou Nagyváthy (tamtiež), ** strojníka kníhtlačiarne Zemplén Dezidera Struma s Margitou Klein ** Vojtecha Brülla vedúceho dielne Reisman s Irenou Hass z obce Kaplná