Výročná schôdza ženského spolku
Referát zo zasadania výročnej schôdze Humenského ženského židovského dobročinného spolku v Humennom v júli 1905 pod predsedníctvom Ervinné Moskovics a zapisovateľa Samuela Lengyela. Spolok má 84 riadnych členov, 5 čestných členov. Príjem v roku 1904 bol 994 korún, výdavky boli v sume 869 korún. Prebehli opätovne voľby predstavenstva