Meghivó hatfai majáleszra
- výška vstupného. Zabezpečené koče, ktoré dopravia záujemcov zo stanice Streda nad Bodrogom do kúpelov Hatfa. Čestný predseda podujatia Július Meczner starší. Finančný príjem z podujatia sa poskytne na realizáciu sochy L. Kossutha, ktorá sa postaví v Sátoraljaújhely. Predseda združenia na realizáciu sochy L. Kossutha Augustín Ambrózy. Informácie o podujatí podá notár obce Zemplín, posledná pošta Ladmovce