Jegyzők gyűlése
Správa o tom, že zemplínski okresní a obvodní notári majú 18. júla 1905 výročnú schôdzu. Voľba predstavenstva. Opätovne za predsedu zvolený Vincent Harasthy obvodný notár z Ladmoviec. Menoslov predstavenstva