Friedlieber Albert temetése
Informácia o pohrebe menovaného, ktorý sa uskutočnil v Sátoraljaújhely 27. júla 1905. Rozlúčkovú reč mal hlavný rabín Koloman Weisz [v Sátoraljaújhely pôsobil od r. 1890 do svojej smrti]