A kassai gaztett - Székely, Albert
Úvodník z pera regionálneho autora - právnika, redaktora Felsőmagyarországi Hirlap (FMH) odsudzuje brutálny čin dvoch vojakov v Košiciach, ktorí napadli za vlastenecký prejav redaktora košických novín pána Imricha Seresa