Magyarország és Austzria viszonyának jogi természete gróf Apponyi Albert a szt. louisi "Arts and Science" kongresszum 1904 -ben tartot előadása - Apponyi, Albert 1846-1933
Preklad prednášky z angličtiny z pera regionálneho autora Augustína Ambrózyho