A Zemplénvármegyei orvos-gyógyszerész egyesület-
Správa o zasadaní horemenovaného spolku v Sátoraljaújhely 21.08.1905. Jediným bodom programu prehliadka zrekonštruovanej župnej nemocnice Alžbeta v Sátoraljaújhely