Esküvő
Správa o sobášoch: exekútor Pavol Gebhardt Borbolyai zo Sátoraljújhely 4.09.1905 uzavrel sobáš v Bratislave s Irenou Kovács, dcérou tamojšieho hlavného inžiniera Mikuláša Kovácsa Sebestyéniho *** Ľudovít (Lajos) Zimermann, statkár z obce Mád (dnes Maďarsko) uzavrel sobáš s Margitou Hartmann z Prešova