Tüzkárosultak felsegélyezése
Správa o tom, že Andrášiovci opätovne pomáhajú tým, ktorí utrpeli veľké škody spôobené požiarom. Prv to bol Július (pre Trebišov), teraz Dionýz, ktorý daroval 1000 korún pre Sečovce. Peniaze medzi postihnutých rozdelí v Sečovciach obecný notár Ján Rácz