Uj adóhivatal
Správa o tom, že Snina rozbehla aktivity vo veci zriadenia samostatného daňového úradu. Súdobo patrili pod Humenné. Hnutie za jeho zriadenie vedie rímskokatolícky farár Andrej Lehoczky kanonik