Jótékonyság
Správa o tom, že gróf Alexander Andráši venoval na gréckokatolícku školu v obci Brestov nad Laborcom 100 korún, na gréckokatolícku školu v Hostovciach 50 korún a na výstavbu kalvínskeho kostola vo Vranove tiež 100 korún