Valami az általános választójogról XII. a förendiház reformja
Všeobecné volebné právov Uhorsku, reforma Hornej snemovne Uhorska. Úvaha z pera regionálneho autora, právnika, zodpovedného redaktora Felsőmagyarországi Hirlap