Nyilvános számadás
Spoločenská zábava usporiadaná v Kráľovskom Chlmci má prispieť na základinu pre pamätnú tabuľu na rodný dom spisovateľa Eugena Kemečei (Kemechey) v auguste 1905. Menoslov účastníkov a výška ich príspevku