Nyilvános számadás
V Snine bola 23.07.1905 usporiadaná spoločenská zábava z ktorej finančný zisk bol venovaný na finančný fond pre realizáciu sochy L. Kossutha v Sátoraljaújhely. Menoslov darcov a výška príspevku