Pályázati hirdetmény - Dókus, Július
Oznam o konkurze č. 11854/1905 (z pera podžupana) na obsadenie úradníckych miest v Zemplínskej župe a župnom meste datované 1. septembra 1905. Temín prihlášok do konkurzu 15.09.1905. Podmienky a platové zatriedenia