Választási hirek: nyilatkozat
Obyvatelia obce Malá Tŕńa sa dohodli že podporia opätovne Barnabáša Buzu za parlamentného poslanca, čo spísali u notára Jozefa Szemereho. Datované 6.09.1905 a podpísaných je 27 voličov obce o.i. gróf Aladár Hardenberg, Jozef Szemere notár, rodina Szatmáryová a ďaľší