Kegyes alapitvány
Správa o tom, že pani Sándorné Stépán (vdova po Alexandrovi Stépánovi) rodená Rozália Kazinczy venovala malčickému reformovanému zboru (kalvínom) 4 tisíc korún a na tamojšiu školu 2 tisíc korún