Valami az általános választójogról XIII. a förendiház reformjárol
Všeobecné volebné právov Uhorsku, reforma Hornej snemovne Uhorska. Úvaha z pera regionálneho autora, právnika, zodpovedného redaktora Felsőmagyarországi Hirlap