Kinvezés
Správa o tom, že notár Kráľovskej súdnej stolice v Sátoraljaújhely bol menovaný za sudcu Kráľovskej súdnej stolice v Miskolci** Arpád Blaskovich bol menovaný ku daňovému úradu v Kráľovskom Chlmci za kontrolóra