Kinevezés
Podžupan Zemplínskej župy Július Dókus menoval Júliusa Móre-ho, bývalého podkapitána domobrany zo Sátoraljaújhely a Júliusa Martona justičného praktikanta zo Sniny za administratívnych praktikantov Zemplínskej župy