Páyazati hirdetmény
Oznam o tom, že pri rímskokatolíckej škole v obci Soľ sa uskutoční výberové konanie na voľné miesto učiteľa. prihlášky sa sústre´dujú u tamojšieho rímskokatolíckeho farára ThDr. Ferdinanda Schütza