Megjutalmazott tanitók
Spolok na šírenie maďarského jazyka a osvety Zemplínskej župy odmenil niektorých učiteľov a knihovníkovv októbri 1905. Menoslov, o.i. učiteľ Michaloviec Alexander Klein a Anton Salgó z Vranova nad Topľou