Törvényhatósági bizottsági ülés
Informácia o pripravovanom programe zasadania zákonodarnej komisie Zemplínskej župy 8. novembra 1905. O.i. vymenovanie vlády , obežník ministerského predsedu, výzva Barnabáša Buzu pri menovaní nového hlavného župana Zemplínskej župy, hlásenie požupana o rozložení telefónnej siete v župe a v neposlednom - politické zabezpečenie situácie