Tek. Szerkesztő úr! - Viator
Referát o voľbách notára v obci Staré 19.10.1905, kde do úvahy bral hlavný slúžny okresu Michalovce Ondrej Bajusz len kandidátov, ktorí sa vopred prihlásili u neho na vyhlásený konkurz. Z nich jednohlasne bol zvolený Koloman Lefkovics