Toronyszentelés
Správa o vysviacke veže rímskokatolíckeho kostola v Stropkove, kde krstnými otcami boli: Tomáš Malonyay, halvný slúžny a Eduard Ungváry, poštový majster. Krstné mamy boli manželky menovaných. Po obrade bol slávnostný obed v tamojšom kláštore františkánov