Tanitók gyűlése
Správa o schôdzi učiteľov konanej v Michalovciach 26.10.1905. Organizátori a prednášatelia na nej boli učitelia z Michaloviec: Marica Gosztonyi, Ladislav Chira, Ladislav Flóris a Emil Kneiszel. Zápisnične im bolo poďakované a na záver sa uskutočnil spoločný banket