Zemplénvármegye százas bizottságának-
Komisia "stovka" Zemplínskej župy pod predsedníctvom Atilu Matolayho navrhuje výzvu k obyvateľstvu, aby obciam odviedli časť z daní. Doporučujú 25% dane zaplatiť regionálnym peňažným ústavom v Zemplínskej župe, ktoré by boli potom odvedené do Sátoraljaújhely. V programe komisie je bojkotovať Fejérváryho vládu aj keď v programe má snahu o nové voľby. Vypracvovaním výzvy k obyvateľstvu Zemplína boli poverení: Atila Matolay, Barnabáš Buza, Július Wider a predložiť ju majú do 8. novembra 1905