Halálozás
Správa o tom, že zomrel Július Pavletics st., dlhoročný župný úradník - člen zákonodarnej komisie, pokladník sporiteľne v Sátoraljaújhely, kurátor rímskokatolícky v Sárospataku. Zomrel v Sárospataku, kde žil 4.11.1905 vo veku 66 rokov. pohreb 6.11.1905