Zemplénmegye közgyülése
Referát zo zasadania Zemplínskej župy 8. októbra 1905 v Sátoraljaújhely na ktorom sa zúčastnili poslanci v hojnom počte a odsúdili rakúske nezákonne dosadenie úradníkov. Požiadali podžupana aby kanceláriu hlavného župana zapečatil. Texty príhovorov parlamentných poslancov Júliusa Mecznera, Barnabáša Buzu