A megyefőnök installátiója
Prevzatý článok z krajinských novín, kde novomenovaný hlavný župan Zemplínskej župy [markgróf Alfréd Pallavicini] dáva príkaz Júliusovi Dókusovi (podžupan Zemplínskej župy) na zvolanie zákonodarnej komisie Zemplínskej župy na 20. novembra 1905. Jediný bod programu bude inštalácia hlavného župana. V meste sa sústreďuje veľké množstvo četníkov na ochranu prichádzajúceho župana