Uj szövetkezetek Zemplénmegyében
Správa o tom, že v priebehu novembra 1905 bolo založených v Uhorsku 32 spotrebných družstiev z toho 3 na Zemplíne: v Kráľovskom Chlmci, bodrožsko-zemplínsky, Regéc (dnes Maďarsko)