A sztárai hiresjegyző-választás- - Viator
Pokračovanie polemiky na stránkach novín Felsőmagyarorsági Hirlap o voľbách notára v obci Staré 19.10.1905. Kritika osoby hlavného slúžneho Michaloviec Ondreja Bajusza