Csendőrök szálták meg a vármegyét
Informácia o tom, že nastupujúci hlavný župan Zemplínskej župy dal násilím odstrániť zámok z dverí bytu hlavného župana, ktorý bol uznesením zákonodarnej komisie Zemplína zapečatený. Podžupan Július Dókus sa zachoval "vlastenecky" a vyhotovil zápisnicu z násilného otvorenia bytu