Levél Pallavicini Alfréd őrgróf úrhoz! - Fehér, Martin
Úvodník na vnútropolitickú tému dotýkajúci sa nelegitimnosti vymenovania markgrófa Alfréda Pallaviciniho za hlavného župana Zemplínskej župy [z pera regionálneho autora šéfredaktora FMH]