Az örjöngő belügynök Dókus Gyula felfügeztetése
Uhorský minister vnútra Jozef Kristóffy prepustil všetkých vlastenecky zmýšlajúcich župných úradníkov -medzi nimi aj podžupana Zemplínskej župy Júliusa Dókusa