Házasságok
Správa o sobáoch: 18. novembra 1905 praktizujúci advokát JUDr. Alexander Hunyor zo Sátoraljaújhely si zobral dcéru notára Jána Pekáryho z Tokaja Annu Pekáry*** Ľudovít Zwolinszky si vzal Šaroltu Spillenberg zo Sátoraljaújhely