Staut József helyzete
Informácia o nezávideniahodnom postavení tajomníka hlavného župana Zemplínskej župy. Ako štátny zamestnanec je povinný podriadiť sa nariadeniam hlavného župana, ale ako člen zákonodarnej komisie Zemplínskej župy má prejaviť postoje vlastenectva