Szabad lyceum pár szó Czirbusz Géza dr. hasonló címü közleményéhez - Muhoray [= Dudás, Július] 1861-1911; Palásthy, Koloman
Pokračovanie polemiky na danú tému z pera regionálneho autora, historika, školského inšpektora Júliusa Dudása z Humenného a Kolomana Palástyho zo Sátoraljaújhely