Szabad lýceum válasz - Dr. Cz.G. [=Czirbusz, Gejza] 1853-1920
Polemika na stránkach novín Felsőmagyarországi Hirlap z pera stredoškolského profesora pokračuje. Porovnávanie prednáškového cyklu "Slobodné lýceum" a Kazincziho literárneho spolku