Pallavicini másodszor
Správa z Budapešti o tom, že napriek abdikácii markgrófa Pallavicinihoi ministerský predseda ho opäť dosadil na miesto hlavného župana Zemplínskej župy a nariadil mu plniť úlohy spojené s funkciou