Elbucsuztatták a távozó főispánt
Referát zo zasadania zákonodarnej komisie Zemplínskej župy, na ktorom sa rozlúčili s odchádzajúcim hlavným županom Zemplínskej župy Júliusom Mecznerom. Konalo sa v Sátoraljaújhely 2. decembra 1915