Gróf Andrássy Sándor ünneplése
Referát z osláv 25 ročného pracovného jubilea grófa Alexandra Andrášiho, ktorý toľko pôsobí vo funkcii predsedu Gazdovského spolku Zemplínskej župy. Príiomní úradníci a ich obsah ich príhovorov