Zsinati tagválasztás a tiszainneni ev. ref. egyházkerületben
Správa o tom, že prebehli voľby na zástupcu za predtiský evanjelický reformovaný (kalvínsky) dištrikt, ktorý sa zúčastní na synode. Voľby prebehli v Sárospataku 8.02.1906 a počtom hlasov 266 získal túto možnosť Július Dókus