Gyüjtés a nemzeti ellenállás céljára
Správa o tom, že hlavný slúžny slúžnovského úradu v Stropkove Tomáš Malonyay rozbehol finančnú zbierku na podporu národného odboja a na činnosť komisie "stovka" spolu s Jozefom Horváthom