Meghívás
Pozvánka na II. riadnu výročnú schôdzu A királyhelmeczi gazdassági és kereskedelmi bank, részvénytársasság [Gazdovská a obchodná banka, Kráľovský Chlmec] , ktorá sa uskutoční v Kráľovskom Chlmci 11. februára 1906. Program zasadania