Ováció Hönsch Dezsőnek
Śtátny stavebný úrad v Sátoraljaújhely prepustil za vlastenecký postoj technického radcu Dezidera Hönscha a preložil ho do bezvýznamného maleho mestečka. Za jeho 20 ročnú agilnú prácu vlastenci Sátoraljaújhely pripravili na 29.-30.12.1905 dôstojnú rozlúčku s menovaným