Legujab sütetü főispáni rendelet
Obežník od hlavného župana Zemplína, markgrófa Alfréda Pallaviciniho, v ktorom zvoláva úradníkov župy na pracovné stretnutie na 12. januára 1906. Poznámka pisateľa, že zrejme sa stretne len sám so sebou nakoľko úradníci neprídu...