A közigazgatási bizottság ülése
Správa o tom, že Pallavicini preložil zasadanie zákonodarnej komisie Zemplína z 8. januára na 15. januára 1906. Napriek tomu sa komisia zišla 8.01.1906 a rozhodla že nebude rešpektovať markgrófa nakoľko nie je podľa nej právoplatne zvolený hlavný župan. Voľba jednotlivých pracovných skupín