Könyvismertetés - Matolai, Atila 1825-1916
Analýza monografie Zemplína , ktorá bola vydaná v uhorskje sérii monografiií o župách "A magyarország vármegyei és városai monographiája" z pera nestora Zemplínskej župy, ktorý bol zodpovedný za oblasť histórie za roky 1815-1848. Vysvetlivky k jednotlivým kapitolám